Horányiné Tombácz Anita

fiókigazgató, CIB Bank Zrt. Szeged

Anitát több okból is nagyra becsülhetem. Ezek közül számomra az egyik legfontosabb, hogy olyan bankvezető, banki szakember, aki közgazdasági tudását felhasználva emberi nyelven, szakmai és emberi elkötelezettséggel igyekszik megszólítani azokat, akik mindkettőnknek fontosak: az ügyfeleket. Olyan ember, aki többet és jobbat akar, egy olyan bankban, amely többet és jobbat akar adni nekünk, ügyfeleknek. Ezt minden tekintetben megmutatta a közös munkánk. Betekinteni felkészültségébe egyebek mellett azért volt tanulságos élmény, mert arról tanulhattam, mi ügyfelek mennyire is vagyunk gyakran felkészületlenek vagy éppen felelőtlenek, holott a felkészült banki szakemberek tudása bármikor hozzáférhető, például a CIB Bankban.

Ha kíváncsi vagy, milyen hasznos és fontos tanácsokkal, szolgáltatásokkal állhat szolgálatodra a CIB Bank, keresd fel honlapjukat!

www.cib.hu
Horányiné Tombácz Anita
Megismernél? Küldj üzenetet!

„El is határoztam most, hogy csak azt csinálom ezentúl, amiből hasznom lehet, amihez kedvem van, és ami jobbá, élvezetesebbé teszi majd az életet.”

Szoboszlay György főhadnagy a szovjet hadifogságban