InnoVIP

a szuper fejlesztőcsapat

Ez a honlap számomra rendkívül fontos. Egy stratégia részeként terveztem meg, hogy eljussak azokhoz, akik értékelik a fejlődést. Ehhez mindenképp az kellett, hogy olyanok készítsék, akik hasonlóan látják és értékelik a vállalkozások fejlődését. Az InnoVIP csapata – Kiss Gergely ügyvezető (ő mosolyog a képen), Dani és Árpi – kezdetben csak ígéret volt. Ígéret arra, hogy az akkor még csak vázlatos tervként létező Sikerfejlesztés.hu üzemeltetése biztonságosabb lesz és teljesíti a marketingelvárásokat. Azt a hozzáértést, gondosságot, előzékenységet, türelmet viszont, amit megtapasztalhattam, csak a közös, jó hangulatú munka hozta meg. Az ígéret utáni bizonyosságot kaptam meg. Így teljesíteni, így megértetni, így elvégezni feladatokat kevesen tudnak, kevesen szentelnek időt, energiát, figyelmet arra, hogy valami a mélyebb rétegekben is kiváló legyen. És az igazi közös munka tanulás is: számos ponton javaslataik, tanácsaik, ötleteik jól kiegészítették stratégiai elképzeléseim, így az eredmény talán a reméltnél is jobb lett. Öröm ilyen csapattal dolgozni!

InnoVIP

És hogy mit mondanak magukról, kik ők?

  • Egy fiatal, családias kis IT cég, hatalmas tervekkel és kreatív ötletekkel.
  • Majdnem mindenhez értünk, de amihez esetleg mégsem, abban is tudunk segíteni: programozás, marketing, UX design, szövegírás, grafika, közvetlen és segítőkész ügyfélkezelés egy helyen!
  • Ügyfeleinkkel együtt gondolkodunk és tervezünk, az elképzelésük megvalósításához szakértelmet biztosítunk, hogy az ötleteket formába öntsük!
  • Nincsenek keretek és határok: nem használunk keretrendszereket, mert nem hiszünk benne, hogy az elképzeléseket korlátok közé kellene szorítani. Egyedi weboldalakat készítünk, még egyedibb igényekre.
  • Folyamatosan fejlesztünk és fejlődünk: egy olyan szakmában dolgozunk, ahol napról napra újabb és újabb lehetőségek nyílnak meg, mi pedig szeretjük megragadni és hasznosítani ezeket a potenciálokat.
  • Cégünknél központi szerepet játszik a kommunikáció, meghallgatjuk az ötleteket, ám ha szükséges, tanácsokat adunk és javasolunk is. Vice versa, az őszinte kommunikáció létfontosságú, hogy ügyfelünk sikeres online jelenlétet tudjon kiépíteni.

InnoVIP, mint innováció

Manapság a programozás terén már napi szinten új lehetőségek nyílnak meg, így a legfontosabb erényünk ezen a területen csak az innovatív gondolkodás lehet. Mind weboldal, mind webáruház készítés során az innovációt igyekszünk szem előtt tartani: oldalainkat ezért is nem keretrendszerekben készítjük, hanem egyedi fejlesztéssel, teljesen ügyfeleink igényeire szabva, hogy technikai akadályai se legyenek a megvalósításnak.
Saját fejlesztésű webáruház motorunk jelenleg több olyan fejlesztést is takar, melyben regionálisan piacvezetők vagyunk, és ügyfeleink maximális hatékonysággal tudják megalapítani online vállalkozásukat. Azonban sosem tekintjük késznek rendszereinket, hiszen mindig van új ötletünk, a fejlesztés és a fejlődés sosem fog megállni, ott a lebeg előttünk az állandó célunk, az innováció!

Közös együttműködés, Partnerként

Legyen cége székhelye Szeged, Budapest, Miskolc, Debrecen, Pécs, vagy bármelyik magyar település, weboldalát egyszerűen és gördülékenyen megtervezzük, folyamatosan együtt dolgozunk és ötletelünk, a tervezéstől a megvalósításig, sőt még azután is.
Már maga az igényfelmérés is nálunk egy közös ötletelés, ami után megvizsgáljuk, hogy mivel lehet az Ön célját még hatékonyabbá tenni, és milyen programozási munka szükséges az elkészítéséhez. Fontos célunk, hogy ne csak igény alapján dolgozzunk, hanem ötleteinkkel segítsük ügyfeleinket a sikeres és hosszú távú együttműködés érdekében, ezért is a tárgyaláson nem programozóval, hanem marketing szakemberrel egyeztetnek ügyfeleink.

Hogyan készül nálunk egy weboldal?

A díjmentes egyeztetést követően készítünk ajánlatot az Ön weboldalának elkészítésére, grafikai terv ajánlásával. Ha együtt fogunk dolgozni, a következő lépésben közösen megtervezzük a weboldal összes elemét, melynek fő szempontja mindig az oldal hatékonysága lesz. A tervezés közben készül Önnek egy „házifeladat” lista, melynél csupán a weboldal kép és szöveges részeit kell kigondolnia, azonban ezeket is minden esetben marketing szakemberünk ellenőrzi, és ha kell, javasol, segít a munkában. A tervezést követően a fejlesztői csapatunknak továbbítva a szükséges információkat, elkezdődik a nagybetűs programozás, amely elkészítése általában 2 hetet vesz igénybe.

Ne feledje, nálunk nem kell keretek között gondolkodnia! Weboldalát teljes mértékben az Ön igényeire szabjuk, és a legmodernebb programozási megoldásokkal segítjük annak eredményességét.

Ha kíváncsi vagy az InnoVIP csapatára, keresd fel őket!

www.innovip.hu
Megismernél? Küldj üzenetet!

„El is határoztam most, hogy csak azt csinálom ezentúl, amiből hasznom lehet, amihez kedvem van, és ami jobbá, élvezetesebbé teszi majd az életet.”

Szoboszlay György főhadnagy a szovjet hadifogságban