Sikerfejlesztés | Üzleti és marketing megoldások.
  • Ki vagyok?
  • Mire vagyok jó?
  • Mire nem vagyok jó?
  • Hogyan dolgozok?
  • Kikért dolgozok?
  • Miért dolgozok?

Sikerfejlesztő vagyok, és ez nem véletlen. Mert ebben a minőségben tudom ötvözni mindazt, amit életről, sikerről, kudarcról, örömről, szabadságról, üzletről, marketingről és kommunikációról tudok. Különleges utat jártam be, és élvezem, akivé váltam. Mert most is kíváncsi vagyok, fejlődni és fejleszteni akarok, és mert nagyszerű emberek vesznek körül. Eredetileg kommunikációs szakemberként indultam. Több mint 20 évet töltöttem a médiapályán, eközben kezdtem el vállalkozni, és segíteni másoknak. Ha kíváncsi vagy többre, nézd meg a videót!

Sikerfejlesztő vagyok, és éppen ezért elég bizonytalan lehetsz, mire is használhatsz engem, a tudásom, tapasztalatom. Mert neked ez még pusztán egy hangzatos cím, míg nekem egy összefüggő szemlélet és tudáshalmaz, amiben mindaz benne van, amit üzletről, marketingről, kommunikációról, az emberről és az életről tudok. Stratégiákat alkotok és fejlesztéseket irányítok, de használhatsz másra is. Nézd meg a videót, hogy megtudd, mire!

Azok közé tartozom, akik éppen eleget láttak az életből ahhoz, hogy tudják, mennyi mindent nem tudnak még. És ezért mindig tanulni akarnak. Azok közé is tartozom, akik pontosan tudják, mit akarnak, mit vállalnak, és mit nem. Én a meglévő tudásomban és képességeimben vagyok biztos. A sok üzleti, marketing, kommunikációs részterületen, amihez nem értek igazán, ott abban áll a tudásom, hogy megtanultam megítélni, mi lehet jó és mi nem, és ki lehet jó, és ki nem. Ha kíváncsi vagy, hogyan segíthetek abban, amiben nem én lehetek az embered, nézd meg a videót!

Hozzám kell szabad vegyérték. Részedről ez nem elsősorban pénzt, hanem időt, figyelmet, megértést és elkötelezettséget kíván. Elkötelezettséget a változásért, elkötelezettséget a sikereidért. Velem nem könnyű dolgozni, de jó. Nemcsak a kihívásaid megoldására törekszem, hanem a megnyugtatásodra is, hogy annak, amit csinálunk, mindig tudd: miért van értelme. Ha együtt dolgozunk, ezért lesz a legfontosabb kérdés a „miért”, és ezért akarok mindig választ adni is erre. Ha részletesebben érdekel, hogyan dolgozok, nézd meg a videót!

Nem mindenki sikeréért tudok és akarok dolgozni. Azokkal dolgozok, akik készek áldozatokat is vállalni és kilépni komfortzónájukból azért, hogy tényleg elérjenek nagyon komoly eredményeket, sikereket, üzleti szabadságot. Ha dolgozok, szenvedéllyel és mély elkötelezettséggel teszem. Nem, nem miattad. Magam miatt. Sok iparág, terület érdekel a kis- és közepes vállalkozások világában, mert szeretem megreformálni a jelent, hogy új jövőt építhessek. Nézd meg a videót arról, kiket keresek, hátha magadra ismersz!

Én hivatásszerűen és szenvedéllyel dolgozok. Ha úgy tetszik, a Sikerfejlesztés a hobbim. Élvezem a fejlődést és a fejlesztést, minden nehézségével együtt. Mint mindenkinek, nekem is fontos az anyagi megbecsültség, de az élet minősége, ahogyan éljük, mindig sokkal fontosabb. Számomra az üzlet, a vállalkozás ehhez a minőséghez tesz hozzá, és nem is keveset. Ennek a minőségnek az elérésében gyökereznek a céljaim, és ebben gyökerezik az a szenvedély, amivel másoknak segítek minőségi életet megadni üzletfejlesztésen, marketingfejlesztésen keresztül. Nézd meg a videót, ha kíváncsi vagy, mivel motiválhatsz igazán!

Megismernél? Küldj üzenetet!

„El is határoztam most, hogy csak azt csinálom ezentúl, amiből hasznom lehet, amihez kedvem van, és ami jobbá, élvezetesebbé teszi majd az életet.”

Szoboszlay György főhadnagy a szovjet hadifogságban