Hogyan hajtson hasznot neked a GOOGLE MARKETING?

Stratégiák, hirdetéstervezés és menedzsment

SZÁMÍT!

Hogyan találnak rá a termékedre, szolgáltatásodra a vásárlóid? Egyik lehetséges módja az, ha keresik. A Google marketing – a keresőóriás szolgáltatásaira épülő tevékenység – a rátalálást segítik elő költséghatékonyan és egyszerűen. Ez sem csodafegyver, mint semmi a marketingben, és kínálatod, piacod is befolyásolja, hogyan érdemes használnod ezt az eszközt. Egy biztos: ha marketing stratégiád kulcseleme, hogy a konkurenciád elé kerülj a versenyben, SZÁMÍT, hogyan, milyen stratégia mentén költöd a pénzed a különböző Google hirdetésekre és megjelenésekre. Sőt, a hatékonyság növelése érdekében folyamatos tesztelésre és finomhangolásra is szükség van!

 

Érdekel a Google-marketing!

 

Hogyan dolgozik a Sikerfejlesztés?

mire számíthatsz – mit szeretnénk mi

 

Olyan Google marketing szolgáltatásokat kínálunk, mint sokan mások. Biztatunk is, ha szükséged van ilyen szolgáltatásokra, nézz szét a piacon, kérj árajánlatokat több helyről. Mi abban vagyunk mások, hogy másképp közelítjük meg a hirdetési stratégiaalkotást, másképp bánunk ügyfeleinkkel és projektjeikkel. Ha minket választasz, úgy akarunk dolgozni veled, hogy úgy érezd, jó kezekben vagy és számíthatsz ránk. Üzletileg-szakmailag és emberileg is.

Nekünk ez nem munka, ez a szenvedélyünk, és megtehetjük, hogy csak azokkal dolgozzunk, akikért és akiknek a projektjeiért lelkesedhetünk, és akik minket is megbecsülnek. Mi ezért tesszük bele a munkába nemcsak az eszünket, hanem a szívünket is. És ezért fontos, hogy Te is beletedd, ami a Te részed, megoszd velünk a munkához szükséges információkat, adj visszajelzéseket vagy épp ötleteket a piacoddal kapcsolatban. Ha valami elsőre nem megy – ez az üzleti és marketing építkezésben igen sokszor előfordul –, akkor mi addig akarjuk ütni a vasat, míg eredményt nem érünk el neked.

 

Mit kínál vállalkozásodnak a Sikerfejlesztés?

Google marketingben egyszeri és havidíjas szolgáltatásokat is kínálunk. Ha velünk szeretnél dolgozni, előbb ismerj meg minket! Első lépésben KÉRJ IDŐPONTOT EGY DÍJMENTES KONZULTÁCIÓRA! Ekkor ismerhetjük meg céljaidat és igényeidet, ekkor segíthetünk vázolni, milyen lehetséges irányai lehetnek vállalkozásod marketing-fejlesztésének.

 

Honlapod SEO-felülvizsgálata és javaslattétel az optimalizálásra

Ez a szolgáltatás arra van, hogy ha van honlapod, jobban rátaláljanak a Google-ben. A SEO keresőoptimalizálást jelent, vagyis ez a munka azt a célt szolgálja, hogy sok-sok paraméter, beállítás, apró trükk nyomán a keresőben minél előrébb mutassa meg a Te oldalad a Google. A beállításokat mi is elvégezhetjük, de alapvetően javaslatokat adhatunk, amiket a honlapod kezelője hasznosíthat. Ha rendelkezel honlappal, kulcskérdés, hogy jó legyen az oldalad keresőoptimalizáltsága, és mindegy, hogy ezt a munkát velünk vagy mással, de mindenképp végeztesd el, ha még nem tetted! A csomag részeként:

 • előzetes egyeztetést folytatunk, hogy felmérjük, mi is az üzleti érdeked és mit létszükséglet jól beállítani

 • ezután nézzük át weboldalad SEO szempontok alapján

 • átfogó leírást késztünk, hogy hol és mit érdemes javítani

 • ha szükséges, a honlap-szövegezés újratervezését is javasoljuk

 • végül az elkészült javítások után ismét felülvizsgáljuk az oldalt és új összefoglalót készítünk

Fontos tudnod, hogy ha nincs honlapod vagy új, az online marketing kívánalmainak mindenben megfelelő honlapot, webshopot szeretnél, mi csak egyszerűbb, WordPress alapú honlapok tartalmi tervezését és fejlesztését vállaljuk, a nagyobb munkára partnereink szolgáltatásait fogjuk figyelmedbe ajánlani.

 

Díjazás:

Személyes márka honlapjának SEO-felülvizsgálata:

60.000 Ft+Áfa

Céges honlap SEO-felülvizsgálata 20 aloldalig:

100.000 Ft+Áfa

Céges honlap SEO-felülvizsgálata 20 aloldal felett:

Kérj egyedi ajánlatot!

 

Érdekel a Google-marketing!

 

Google Cégem fiók létrehozása

Ez a Google-nek az a szolgáltatása, amikor névvel, elérhetőséggel céged felkerül a Google térképére. Fontos lehet, hogy így is megjelenj, erősíti a rád találás esélyét és kicsit még a hitelességed is.

 

Díjazás:

35.000 Ft+Áfa

 

Google hirdetési fiók létrehozása

Ez az előfeltétele annak, hogy hirdetési kampányokat indíthassunk a Google felületein. Ezeket a beállításokat, paraméterezéseket egyszer kell elvégezni. Magad is megteheted, de ha nem akarsz vesződni vele, szívesen segítünk.

 

Díjazás:

40.000 Ft+Áfa

 

Google hirdetéskezelés

Háromféle csomagot kínálunk a Google hirdetéskezelésben. Bármelyik lehetőséget is választod, mindig úgy paraméterezzük céged megjelenéseid, úgy határozzuk meg a célközönséget, a célterületet és a kulcsszavakat, ahogyan az az üzleti stratégiából következik. Ütemezve, tesztelve és folyamatosan elemezve úgy kezeljük Google Ads fiókod, hogy minél hatékonyabb legyen ez a marketingeszközöd.

 

Kóstoló-csomag

Ez arra van, hogy ha még nem próbáltad a Google-marketinget, akkor nagyobb tét és költségek nélkül tapasztalatokat szerezz benne. Ezt is csak akkor ajánljuk, ha mi is úgy érezzük, üzleti stratégiád alapján megéri ez a próba. Hirdetésre itt egy hónapig 15 ezer forint elköltését javasoljuk csak (ehhez jöhet egy 15 ezer forintos jóváírás, amit a Google szokott adni), és majd a számok, tapasztalatok alapján teszünk javaslatot a folytatásra. A csomag része:

 • célpiac meghatározása előzetes felmérés alapján

 • 2 fajta hirdetés megszövegezése

 • hirdetések indítása és heti szintű monitorozása

 • hó végi beszámoló az eredményekről és javaslat a továbbiakra

 

Díjazás:

60.000 Ft+Áfa

 

Bemelegítő csomag

Ezzel a csomaggal már hatékonyabban növelheted az ügyfélköröd vagy bővítheted eladásaidat, ha üzleti stratégiád és piacelemzésed is azt támasztja alá, hogy ebbe érdemes befektetned. Ezt leginkább havidíjas szolgáltatásként ajánljuk, legalább egy teszthónap után, hogy látható legyen, valóban hozza-e neked a remélt bevételt ez a marketingeszköz. A havi hirdetési keret cél- és célpiac-függő, de minimum 50 és 100 ezer forint közt érdemes kalkulálnod.

 • célpiac meghatározása előzetes felmérés alapján

 • 3 darab hirdetés megszövegezése

 • hirdetések indítása és napi szintű monitorozása

 • statisztikák készítése

 • legalább havi egyeztetések

 • hó végi beszámoló az eredményekről és javaslat a finomhangolásra

 

Díjazás:

100.000 Ft+Áfa

 

Teljes gőzzel csomag

Ez a teljeskörű Google hirdetéskezelés. Ebben az esetben is üzleti stratégiád mutathatja meg, hogy erre a csomagra van-e szükséged. Ha igen, akkor ez az, amikor mindent bevethetünk, több hirdetésvariációt futtathatunk, eltérő célcsoportok megcélzását, új piacok keresését is kipróbálhatjuk. Ez rendszeresebb értékelést és visszajelzést igénylő feladat, ezért itt egyedi árak érvényesek.

 

ISMERJ MEG MINKET!

 

Kérj díjmentes konzultációt, írj üzenetet!

Más ajánlat is érdekel!

Stratégiák

Sikeriránytű NEKED!


Üzleti és marketing stratégiai tanácsadás személyes márkát építőknek

Marketing

Sikeriránytű VÁLLALKOZÁSODNAK!


Üzleti és marketing stratégiai tanácsadás kisvállalkozóknak

MÁRKANÉV

Mi legyen az ÚJ MÁRKANÉV?


Márkanév-adás, szlogenalkotás és márkastratégia

Projektvezetés

Hogyan hajtson hasznot neked a KÖZÖSSÉGI MÉDIA?


Stratégiák, tartalmak és hirdetésmenedzsment

Képzés

Hogyan hajtson hasznot neked a HÍRLEVÉL?


Stratégiák, adatbázis-építés és hírlevél-menedzsment

VÖRÖSKERESZT

Ismerd meg a VÖRÖSKERESZT munkáját!


Támogasd a Csongrád-Csanád megyei szervezetet!

Megismernél? Küldj üzenetet!

„El is határoztam most, hogy csak azt csinálom ezentúl, amiből hasznom lehet, amihez kedvem van, és ami jobbá, élvezetesebbé teszi majd az életet.”

Szoboszlay György főhadnagy a szovjet hadifogságban