Hogyan hajtson hasznot neked a HÍRLEVÉL MARKETING?

Stratégiák, adatbázis-építés és hírlevél-menedzsment

SZÁMÍT!

Vannak hírlevelek, amiknek az érkezését várom. Még több olyan, amit olvasatlanul törlök. A Te ügyfeleid is nagy valószínűséggel azokat a leveleket törlik, amiket első pillantásra nem éreznek hasznosnak. Ezért SZÁMÍT, kiknek és milyen tartalommal küldesz hírlevelet. Az lesz a döntő, hogy üzeneted, híred, ajánlatod szempontjából mennyire releváns az adatbázisod, amit hírlevelezésre használsz, és mennyire lehet hasznos az olvasóknak, amit küldesz. Hogy érdemes-e hírlevelezésre időt, energiát és pénzt fordítanod, azt piacod jellege és a marketingstratégiád megalapozottsága döntheti el!

 

Érdekel a hírlevelezés!

Hogyan dolgozik a Sikerfejlesztés?

mire számíthatsz – mit szeretnénk mi

Olyan adatbázis-építő és hírlevelezési szolgáltatásokat kínálunk, mint sokan mások. Biztatunk is, ha szükséged van ilyen szolgáltatásokra, nézz szét a piacon, kérj árajánlatokat több helyről. Mi abban vagyunk mások, hogy másképp közelítjük meg a stratégiaalkotást, másképp bánunk ügyfeleinkkel és projektjeikkel. Ha minket választasz, úgy akarunk dolgozni veled, hogy úgy érezd, jó kezekben vagy és számíthatsz ránk. Üzletileg-szakmailag és emberileg is.

Nekünk ez nem munka, ez a szenvedélyünk, és megtehetjük, hogy csak azokkal dolgozzunk, akikért és akiknek a projektjeiért lelkesedhetünk, és akik minket is megbecsülnek. Mi ezért tesszük bele a munkába nemcsak az eszünket, hanem a szívünket is. És ezért fontos, hogy Te is beletedd, ami a Te részed, megoszd velünk a munkához szükséges információkat, adj visszajelzéseket vagy épp ötleteket a piacoddal kapcsolatban. Ha valami elsőre nem megy – ez az üzleti és marketing építkezésben igen sokszor előfordul –, akkor mi addig akarjuk ütni a vasat, míg eredményt nem érünk el neked.

 

Mit kínál vállalkozásodnak a Sikerfejlesztés?

Hírlevelezési és adatbázis-építési szolgáltatásokat kínálunk. Ha velünk szeretnél dolgozni, előbb ismerj meg minket! Első lépésben KÉRJ IDŐPONTOT EGY DÍJMENTES KONZULTÁCIÓRA! Ekkor ismerhetjük meg céljaidat és igényeidet, ekkor segíthetünk vázolni, milyen lehetséges irányai lehetnek vállalkozásod hírlevél-marketing fejlesztésének.

 

Hírlevelezési stratégiai tanácsadás

Hogyan lehet hatékony a hírlevelezésed? A válasz sokban függ attól, hogy feliratkozóknak, vagyis magánszemélyeknek vagy cégeknek akarsz küldeni üzenetet, milyen rendszerességgel, milyen tartalommal, ajánlatokkal. Azt is megvizsgáljuk, hogy ez a csatorna a Te vállalkozásod esetében valóban kellően hatékony eszköz-e, vagyis a megtérülés felől nézve mennyire érdemes befektetned a hírlevelezésbe. A tanácsadás részeként választ kapsz arra:

  • szükséged van-e egyáltalán hírlevél-marketingre

  • ha igen, hogyan érdemes meglévő adatbázisod jobban kihasználni és fejleszteni

  • hogyan építhető releváns, új adatbázis

  • milyen üzenetekre, tartalmakra, ajánlatokra érdemes a hírlevelezést építened

Díjazás:

40.000 Ft+Áfa

 

Érdekel a hírlevelezés!

 

Hírlevél-adatbázis felülvizsgálat

Ha nem vagy benne biztos, mennyire releváns az adatbázisod, mi olvasható ki a meglévő email címekből, vagy hogyan fejleszthető tovább a listád, érdemes segítségünket kérned. Mi értékeljük, elemezzük, mid van valójában, mennyire releváns üzleti céljaid szempontjából, mire lehet a legalkalmasabb az adatbázisod a hírlevél-marketingben, és megvitatjuk veled annak fejlesztési lehetőségeit.

Díjazás:

25.000 Ft+Áfa

 

Hírlevél-adatbázis építés

Ez a célpiacaidnak megfelelő céges email adatbázis összeállítását jelenti. Nem olcsó marketingmulatság meglévő adatbázisokat megvásárolnod, de az egyedi email-kigyűjtés sem, így a hírlevél-stratégiád megalkotásakor az a legfontosabb kérdés: legalább középtávon megtérülhet-e a befektetésed! Ha válasz már tervezéskor is egyértelmű igen, csak akkor javasoljuk az adatbázis-építést! Ennek a szöszölős munkának a legfőbb sajátossága – legalábbis a mi felfogásunk szerint –, hogy ténylegesen releváns elérhetőségek szerepeljenek csak a listában. Ezért lehetnek ezek egyediek, az igényeidre szabottak, és jól használhatóak!

Díjazás:

Kérj egyedi ajánlatot!

Fontos tudnod, hogy mivel az adatbázis-építésben az igények jelentősen eltérnek, így mindig egyedi árakat kínálunk, akár részletfizetési konstrukciót is alkalmazva.

 

Hírlevél-menedzsment

Ha már van megfelelő stratégiád és adatbázisod, akkor maga a hírlevelezés már gördülékeny folyamat. Ám itt is igaz: az eredményekből folyamatosan szükséges tanulni, igazodni a piacod változásaihoz, azonosítható igényeihez. Ez a szolgáltatás-csomag egyszeri hírlevél-kiküldésre vonatkozik, és minden szükséges munkafolyamatot lefed. A csomag részeként:

  • megtervezzük és összeállítjuk szövegesen és grafikailag a hírleveled

  • megvizsgáljuk, rendszerezzük adatbázisod

  • kiválasztjuk és megfelelően beállítjuk a hírlevél-küldő felületed

  • elemezzük az eredményeket és javaslatokat adunk a továbbiakra

Fontos tudnod, hogy ha hírleveleddel együtt csatolva akarsz külön anyagot küldeni, és annak szöveges és grafikai munkáit ránk bízod, annak külön díjazása van attól függően, mik az elvárásaid.

Díjazás:

60.000 Ft+Áfa

Érdekel a hírlevelezés!

 

Bónusz: Miért ne küldhetnél a postával hírlevelet?

Ha vissza tudsz emlékezni, az 1990-es évek első felében (hol volt még a GDPR…) tele voltak a postaládák reklámlevelekkel. Magánszemélyként és cégként is szinte nem múlt el nap, hogy ne érkezzen valamilyen hírlevél. Ez a helyzet mára gyökeresen megváltozott az online lehetőségeknek köszönhetően. Mérhetőbb lett, de el is kopott kissé az online hírlevelezés számos piaci területen. És nyomtatott reklámlevelet szinte már alig küldenek a cégek! Ez egyben lehetőség is, és hogy ez számodra mennyiben az, vagyis, hogy a Te vállalkozásodnak mennyire érné meg postai reklámlevelet küldeni, arra a tanácsadásunk keretében mindenképp ki fogunk térni! Egy ilyen kampányban mi a stratégiai tervezést, a szövegírást és a grafikai tervezést vállaljuk, és mindig egyedi, piacod sajátosságait is figyelembe vevő árat kínálunk.

 

ISMERJ MEG MINKET!

 

Kérj díjmentes konzultációt, írj üzenetet!

Más ajánlat is érdekel!

Stratégiák

Sikeriránytű NEKED!


Üzleti és marketing stratégiai tanácsadás személyes márkát építőknek

Marketing

Sikeriránytű VÁLLALKOZÁSODNAK!


Üzleti és marketing stratégiai tanácsadás kisvállalkozóknak

MÁRKANÉV

Mi legyen az ÚJ MÁRKANÉV?


Márkanév-adás, szlogenalkotás és márkastratégia

Projektvezetés

Hogyan hajtson hasznot neked a KÖZÖSSÉGI MÉDIA?


Stratégiák, tartalmak és hirdetésmenedzsment

Tanácsadás

Hogyan hajtson hasznot neked a GOOGLE?


Stratégiák, hirdetéstervezés és menedzsment

VÖRÖSKERESZT

Ismerd meg a VÖRÖSKERESZT munkáját!


Támogasd a Csongrád-Csanád megyei szervezetet!

Megismernél? Küldj üzenetet!

„El is határoztam most, hogy csak azt csinálom ezentúl, amiből hasznom lehet, amihez kedvem van, és ami jobbá, élvezetesebbé teszi majd az életet.”

Szoboszlay György főhadnagy a szovjet hadifogságban