Hogyan hajtson hasznot neked a KÖZÖSSÉGI MÉDIA?

Stratégiák, tartalmak és hirdetésmenedzsment

SZÁMÍT!

Egyre nehezebb hatékonyan érdeklődést építeni a közösségi médiában. Nemcsak a zaj nagyobb, a hirdetések hatékonyságán is látszik, hogy a Facebook-on vagy az Instagram-on már nem elég a kötelező köröket letudni, nagyobb figyelmet kívánó, tudatosabb, kreatívabb munkára van szükség ahhoz, hogy eredményt érjünk el. Ezért SZÁMÍT, hogy milyen stratégia, tartalmi és hirdetési koncepció mentén szerveződik a vállalkozásod közösségi média kommunikációja. Mert jól megalapozott közösségi médiás megjelenések és hirdetési kampányok igenis sokat hozhatnak a konyhádra!

 

Érdekel a közösségi média marketing!

 

Hogyan dolgozik a Sikerfejlesztés?

mire számíthatsz – mit szeretnénk mi

Olyan közösségi marketing szolgáltatásokat kínálunk, mint sokan mások. Biztatunk is, ha szükséged van ilyen szolgáltatásokra, nézz szét a piacon, kérj árajánlatokat több helyről. Mi abban vagyunk mások, hogy másképp közelítjük meg a stratégiaalkotást, másképp bánunk ügyfeleinkkel és projektjeikkel. Ha minket választasz, úgy akarunk dolgozni veled, hogy úgy érezd, jó kezekben vagy és számíthatsz ránk. Üzletileg-szakmailag és emberileg is.

 

Nekünk ez nem munka, ez a szenvedélyünk, és megtehetjük, hogy csak azokkal dolgozzunk, akikért és akiknek a projektjeiért lelkesedhetünk, és akik minket is megbecsülnek. Mi ezért tesszük bele a munkába nemcsak az eszünket, hanem a szívünket is. És ezért fontos, hogy Te is beletedd, ami a Te részed, megoszd velünk időben a munkához szükséges információkat, vagy épp bánatodat, sikerélményeidet. Ha valami elsőre nem megy – ez az üzleti és marketing építkezésben igen sokszor előfordul –, akkor mi addig akarjuk ütni a vasat, míg eredményt nem érünk el neked.

 

Mit kínál vállalkozásodnak a Sikerfejlesztés?

Ha velünk szeretnél dolgozni, előbb ismerj meg és tesztelj le minket! Első lépésben KÉRJ IDŐPONTOT EGY DÍJMENTES KONZULTÁCIÓRA! Ekkor ismerhetjük meg céljaidat és igényeidet, ekkor segíthetünk vázolni, milyen lehetséges irányai lehetnek vállalkozásod marketing-fejlesztésének. Ha ezután is fenntartod érdeklődésed, azt javasoljuk, ismerd meg a vállalkozásod igényeire szabott terveinket. Ez azt jelenti, hogy először csak közösségi média tervezési szolgáltatásunkat veheted igénybe. Ha olyan tervet teszünk le asztalodra, aminek a várható eredményességében mindannyian hiszünk, akkor léphetünk tovább. Akár úgy, hogy a tervek megvalósítására minket választasz, akár úgy, hogy másokat. Mi hosszabb távra keresünk partnereket, ezért nincs konkrét ára a tervezési szolgáltatásnak, csak összeghatárai. Mert ha hosszabb távon akarunk együtt dolgozni, akkor szívesen adunk kedvezményt.

 

Közösségi média tervezés

Ezzel kezdődik minden. Ez egy üzleti és kommunikációs szempontú alaposabb információgyűjtés, elemzés és tervezés a közreműködéseddel. Sok kérdést teszünk fel, hogy céljaidat, üzleti potenciálod, lehetőségeidet és kockázataidat felmérhessük. Ez alapján áll össze közösségi média stratégiád, tartalmi és hirdetési koncepciód, valamint a hirdetési stratégiád. Ezek részeként alkotunk tervet arra:

 • hogyan érdemes márkádnak megközelítenie a közösségi média-marketinget

 • milyen online közösségszervező elveket lehet alkalmazni az érdeklődők gyűjtésére

 • milyen csatornákon, milyen fő üzenetekkel és ajánlatokkal jelenj meg a közösségi médiában

 • milyen tartalmak, tartalomtípusok lehetnek a leghasznosabbak az egyes csatornákon

 • milyen ütemezéssel és rendszerességgel célravezető bejegyzéseket közreadnod

 • milyen ajánlattípusokat, milyen tartalmakat tanácsos hirdetned

 • milyen rendszerességgel, ütemezéssel a legígéretesebb hirdetned

 • milyen havi költségkerettel lehetne számolni a hatékonyabb megjelenések érdekében

Fontos tudnod, hogy a tervezésben az igényeidre és a vállalkozásodra szabott egyedi megoldásokat keressük. Ez azt jelenti, hogy nemcsak a bevett jó gyakorlatokat igyekszünk átültetni a Te projektedre, hanem új utakat is keresünk, amik segítenek kiemelni a kommunikációs megszokásból.

 

Díjazás:

90.000-150.000 Ft+Áfa

Érdekel a közösségi média marketing!

 

Közösségi média tartalomkezelése

Ha van világos tartalom-marketing koncepció, máris célzatosabban tudunk segíteni abban, hogy érdeklődőket csábíts, és ebben tudjuk talán a legtöbb időt megspórolni neked. Alapvetően a Facebook és Instagram oldalak tartalomkezelését látjuk el, ami a kidolgozott koncepció mentén bejegyzések megtervezését, tartalmi összeállítását jelenti és a posztok ütemezett feltöltését. Ez a szolgáltatás-csomag tartalmazza:

 • heti 3-5 tartalom szöveges és képi, grafikai összeállítását (egyedi tartalmi igények esetben egyedi árat kínálunk)

 • a tartalmak időzített feltöltését

 • a közösségi oldalad napi szintű gondozását és az adatok figyelését

 • rendszeres beszámolókat a számokról, trendekről, előrehaladásról

 • folyamatos stratégiai és tartalmi konzultációt, mert mindig jobban akarjuk csinálni

 

Fontos tudnod, nélküled nem tudunk hatékony közösségi megjelenéseket generálni neked! Szükségünk van piaci meglátásaidra, visszajelzéseidre, ahogyan a tartalmak készítéséhez szükséges alapvető információkat is meg kell adnod. Saját fotók és videók esetében – ha a koncepciódnak ezen tartalmak fontos részei – szintén lényeges a közreműködésed. Ezeknek a tartalmaknak, ahogy a közösségi oldalak létrehozásának vagy a külön közösségi oldalas vizuális arculat tervezésének külön díja van. Bár közös munkára számíts, mindig ügyelünk rá, hogy ez a lehető legkevesebb időd vigye el. Facebook és Instagram oldalak menedzselésén kívül más közösségi oldalak tartalomkezelését is vállalhatjuk, ezek esetében egyedi árakat alkalmazunk.

 

Havidíjak:

Facebook oldal tartalomkezelése:

120.000 Ft+Áfa/hó

Instagram oldal tartalomkezelése:

80.000 Ft+Áfa/hó

Facebook és Instagram oldal együttes tartalomkezelése:

160.000 Ft+Áfa/hó

 

Közösségi média hirdetéskezelése

Elemző munkánk eredményeképpen állhat össze, milyen stratégia és koncepció mentén érdemes hirdetésekre költened a közösségi médiában, milyen tartalmakkal és üzenetekkel, milyen rendszerességgel és keretösszeggel. Alapvetően Facebook és Instagram hirdetéseket menedzselünk, folyamatosan azt kutatva, hogy azok hogyan hozhatják meg a remélt eredményt. Hirdetéseid megtervezzük, összeállítjuk és menedzseljük, majd az eredményeket értékelve fejlesztjük. Ez a szolgáltatás-csomag tartalmazza:

 • havi 2-4 hirdetés koncepcionális megtervezését

 • a hirdetések szöveges és grafikai összeállítását

 • a hirdetések beállítását és paraméterezését

 • az egyedi hirdetések vagy hirdetési kampányok indítását

 • a gyakorlatilag napi szintű hirdetésfigyelést

 • rendszeres adatelemzést és beszámolást

 • szükség szerint a koncepció, a beállítások, a paraméterezések igazítását

 • folyamatos stratégiai és hirdetési konzultációt, mert mindig jobban akarjuk csinálni

Fontos tudnod, a hirdetések esetében sem tudunk nélküled jó eredményeket elérni! Szükségünk van piaci meglátásaidra, visszajelzéseidre, ahogyan a hirdetések, kampányok készítéséhez szükséges alapvető információkat is meg kell adnod. Saját fotók és videók felhasználása esetében – ha a hirdetési koncepciódnak ezen tartalmak fontos részei – szintén lényeges a közreműködésed. Vagyis ez is közös munka. Ha a hirdetett tartalmak esetében a szokásostól eltérő az igény, csak akkor lehet annak külön díja. Facebook és Instagram oldalak hirdetés-menedzselésén kívül más közösségi oldalakon is szívesen hirdetünk, ezek esetében egyedi árakat alkalmazunk.

 

Havidíjak:

Facebook oldal hirdetés-menedzselése:

85.000 Ft+Áfa/hó

Instagram oldal hirdetés-menedzselése:

85.000 Ft+Áfa/hó

Facebook és Instagram oldal hirdetés-menedzselése:

130.000 Ft+Áfa/hó

 

ISMERJ MEG ÉS TESZTELJ LE MINKET!

 

Kérj díjmentes konzultációt, írj üzenetet!

Más ajánlat is érdekel!

Stratégiák

Sikeriránytű NEKED!


Üzleti és marketing stratégiai tanácsadás személyes márkát építőknek

Marketing

Sikeriránytű VÁLLALKOZÁSODNAK!


Üzleti és marketing stratégiai tanácsadás kisvállalkozóknak

MÁRKANÉV

Mi legyen az ÚJ MÁRKANÉV?


Márkanév-adás, szlogenalkotás és márkastratégia

Tanácsadás

Hogyan hajtson hasznot neked a GOOGLE?


Stratégiák, hirdetéstervezés és menedzsment

Képzés

Hogyan hajtson hasznot neked a HÍRLEVÉL?


Stratégiák, adatbázis-építés és hírlevél-menedzsment

VÖRÖSKERESZT

Ismerd meg a VÖRÖSKERESZT munkáját!


Támogasd a Csongrád-Csanád megyei szervezetet!

Megismernél? Küldj üzenetet!

„El is határoztam most, hogy csak azt csinálom ezentúl, amiből hasznom lehet, amihez kedvem van, és ami jobbá, élvezetesebbé teszi majd az életet.”

Szoboszlay György főhadnagy a szovjet hadifogságban